Sodni prevodi kar takoj? Pri nas je tudi to mogoče!

Sodni prevodi so še posebej delikatna besedila, pri katerih včasih vsaka minuta šteje. Nujno je, da prevajanje opravi sodni tolmač z zadostnimi izkušnjami in dobrim poznavanjem področja prevajanja, saj je pravilna terminologija izjemnega pomena. Na podlagi vseh dejavnikov, ki jih je potrebno upoštevati za najbolj optimalno odločitev, vam priporočamo, da se obrnete na prevajalsko agencijo Multilingual ter vse skrbi prepustite nam.

Kadar nujno potrebujete hitrost, so lahko sodni prevodi urejeni že v istem dnevu. Podobno ponudbo boste na trgu težko našli – še posebej ponosni smo, da naše stranke to prepoznajo in se po prvem odličnem sodelovanju k nam z veseljem spet vračajo.

Ugodne cene
Sodni prevodi so vam pri nas na voljo po zelo ugodnih cenah. Vedno se potrudimo iti naproti vašim željam in v svojo kakovost smo prepričani v tolikšni meri, da vam ob prvem sodelovanju zagotovimo tudi dodaten 10 % popust. Prepričani smo namreč, da se boste k nam z veseljem vračali – tudi kot redne stranke boste uživali mnoge ugodnosti in popuste!

Sodni prevodi po nizkih cenah.
Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *