Dominatus prevajalska agencija uredi prevod ljudem ne glede na kraj bivanja

Si predstavljate, da ste iz Murske Sobote, pa potrebujete prevajanje? Kaj boste najprej naredili, če izpustimo korak o odločanju, komu boste prevajanje zaupali – prevajalski agenciji ali prevajalniku ali pa znancu, ki naj bi dobro poznal prevajani jezik? V iskalnik boste verjetno vpisali besedo prevajanje, ampak tudi kraj, torej Murska Sobota. Ampak zakaj še kraj, če res to ni potrebno. Obstaja namreč Dominatus prevajalska agencija, ki uredi prevod ljudem ne glede na kraj bivanja, saj vse poteka po elektronski pošti.

Besedilo se pri omenjenem podjetju pošlje po elektronski pošti, naročnik prejme ponudbo in v kolikor je ponudba naročniku sprejemljiva, prejme naročnik predračun kar po mailu, prav tako potem prevajalska agencija vrne besedilo na mail. Če pogledamo tako, lahko celoten postopek za naročilo poteka izredno hitro, lahko traja le nekaj minut, če sta obe strani odzivni. To je predvsem dobro za ljudi in podjetja iz bolj oddaljenih krajev, ki bi se sicer morali voziti v večja mesta samo zato, da izvedejo naročilo, potem pa bi bilo seveda treba prevod tudi prevzeti.

Tako prevajanje, pri katerem vse poteka po elektronski pošti je tako bistveno hitrejše, cenejše in tudi bolj priročno, saj naročniku ne povzroča nobenih dodatnih stroškov, le čas ki je potreben za dogovor. To je vsekakor velika prednost podjetja Dominatus, kjer pa lahko uredite tudi sodno prevajanje in to prav tako samo po elektronski pošti, le da je v tem primeru pač potrebno nekako dostaviti original, lahko tudi po navadni pošti, izvajalec pa sodni prevod vrne nazaj po pošti brez dodatnih stroškov.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *